Admin {~ أدارة الشبكة ~}
اخر موضوعات العضو : المزاج : الـدولــة : 359 6410 2 35 14/06/2009 dragonrap.yoo7.com
| موضوع: طريقة عمل الحواوشى المصرى الخميس يناير 24, 2013 10:55 pm | |
| السلام عليكم ورحمه الله وبركاته ازيكـــــــــــــــــــــ ـــــــــم انهارده حبيت اجيبلكم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] عمل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] مش الاسكندرانى وهو جميل جدااااااا على فكره وهيعجبكم وسهل ولو معجبكوش هبقى اكله انا هههههههههههههههههههه يلا نبدا ونشوف المقادير نجيب لحمه مفرومه على حسب افراد العائله ياعنى مثلا هنعمل كيلو وعلى حسب حشوك للرغيف هيعملك العدد [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ونجيب البصل وعلى حسب رغبتك حطى بصل هنقول مثلا 4 بصلات كبار واذا احتاجتى بصل حطى تانى متخفيش بيكون حلو [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ونجيب فلفل حار واذا مابتحبوا الحار نجيب بارد [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ونجيب بقسطات مطحون وممكن متحطيش لو مش حابه هو بس بينفش اللحمه مابتبقاش مكتومه لو مش عايزه بلاش [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ونجيب عيش بلدى من اللى هو العادى ولازم العادى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وملح + فلفل اسمر بس ونبدأ فى الخلط هاتى طبق كبير حطى اللحمه زى كده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وافرمى البصل زى كده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وحطيهم على بعض وحطى الفلفل بعد مايتقطع قطع صغيره والبقسماط وعليهم الملح الكافى والفلفل الاسمر واعجينيهم بأيدك لحد مايتقلب كويس وهاتى رغيف وافتحيه من الجمب فاتحه صغيره بالسكينه او بأيدك وابتدى احشى اللحمه جوه الرغيف وهكذا لحد ماتخلص اللحمه والعيش وهاتى سمنه اى نوع بتفضليه وبلى اصابعك فيه وحطى جوه العيش بس مره واحده ومن فوق الرغيف بس هيبقى نفس الشكل كده بعد كده حطيه فى الفرن لحد ماتستوى اللحمه من بس مش كله حطى على صنيه فيها كام رغيف جمب بعض وبس ولما يطلع حطى غيره ومتغلفيهوش بورق الالمونيوم سبيه زى ماهو هيطلعلك بنفس الشكل كده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وبعدين هاتى مقلايه فاضيه حطى فيها شويه زيت اى نوع عندك صغيرين اوى ياعنى زى دول او ااقل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] حطى بقى الرغيف بعد ماطلع من الفرن يتحمر وحمريه من تحت كويس وارجع ااقلبيه وحمريه تانى وهكذا ..... وهيطلع بشكل ده وبألف هنا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وممكن تحمريه اكتر من كده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وبألف هنا | |
|